Dejun cu legume

Printeaza

Dejun cu legume

Dejun cu legume

Ingrediente:

  • o pâine graham feliată
  • o pungă legume congelate
  • doi ardei capia
  • 500 g broccoli
  • 3 cartofi
  • 100 g boabe de porumb
  • o salată verde
  • 300 g caşcaval afumat
  • oregano uscat
  • roşii cherry
  • sare, piper
  • unt
  • ulei de floarea-soarelui

Preparare:

Cartofii se curăţă de coajă, se spală şi se taie rondele subţiri. Se prăjesc câteva minute în ulei încins, se scot şi se pun într-o strecurătoare.

Broccoli se spală, se rupe bucheţele mai mici şi se fierb în apă cu sare.

Legumele congelate împreună cu ardeii capia tăiaţi în cubuleţe se prăjesc în ulei încins, se scot cu o spumieră şi se lasă să se răcească. Se ung feliile de pâine cu unt, se aşază într-o tavă şi pe fiecare felie se pun legume prăjite şi rondele de cartofi.

Se adaugă bucheţelele de broccoli, boabele de porumb, se rade caşcavalul afumat, se presară piper şi o linguriţă de oregano uscat.

Se introduc în cuptorul încins, se ţin circa 5-10 minute, se scot şi se servesc fierbinţi, alături de roşii şi salată verde.

Dejun cu legume.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.