Delicatesa cu morcovi

Printeaza

Delicatesa cu morcovi din: morcovi, paine, unt, cascaval, oua, smantana, piept de pui afumat, ceapa, sare, patrunjel si cimbru.

Ingrediente:Delicatesa_cu_morcovi

  • 6 morcovi
  • o paine
  • 100 g unt
  • 200 g cascaval
  • 2 oua
  • 200 g smantana
  • 200 g piept de pui afumat
  • o legatura ceapa
  • sare
  • 3-4 frunze patrunjel
  • o crenguta cimbru

 

Mod de preparare:

Se spală şi se curăţă morcovii, apoi se pun să fiarbă. După aceea, se scot şi se taie rondele. Separat, se pregăteşte ceapa verde, se curăţă, se spală, se taie şi se căleşte cu pieptul afumat. Se taie pâinea felii potrivite. Caşcavalul se rade pe răzătoarea mică iar ouăle se bat spumă, se sărează, după gust, şi se amestecă împreună cu smântână.

Se tapetează o tavă cu unt şi apoi se aşazăi ingredientele în următorul mod: un strat de pâine unsă cu unt, un rând de caşcaval ras, un rând de morcovi şi unul de piept afumat, şi tot aşa. Peste ultimul strat, se toarnă crema de smântână şi se bagă în cuptorul -cald până se rumeneşte. Se serveşte ornată cu frunze de pătrunjel şi cimbru.

Delicatesa cu morcovi

Delicatesa_cu_morcovi

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Delicatesa asta e un fel de placinta, nu-i asa? Sau cel putin asa seamana!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.