Delicatesa cu morcovi din: morcovi, paine, unt, cascaval, oua, smantana, piept de pui afumat, ceapa, sare, patrunjel si cimbru. Ingrediente: 6 morcovi o paine 100 g unt 200 g cascaval 2 oua 200 g smantana 200 g piept de pui afumat o legatura ceapa sare 3-4 frunze patrunjel o crenguta cimbru Mod de preparare: […]
Delicatesa in sos de lamaie
PrinteazaDelicatesa in sos de lamaie din: anghinare, ulei de masline, lamaie, mustar Dijon, sare, piper, cimbru.
- 4 anghinare
- 1/2 cană de ulei de măsline
- 2 linguri de suc de lămâie
- 1/2 linguriţă de muştar Dijon
- 1/2 linguriţă de sare
- piper negru, după gust
- 2 linguriţe de cimbru proaspăt
Mod de preparare:
Separa anghinarea de tulpină. Taie cu foarfeca de bucătărie 2,5 centimetri din frunze.
Aşază legumele într-un steamer (dispozitiv pentru fierberea în abur). Lasă-l pornit circa 15-20 de minute.
Pentru testare, încearcă să ridici o frunză din anghinare dacă se desface uşor, leguma e gata.
Amestecă uleiul, sucul de lămâie, muştarul, sarea, piperul şi cimbrul.
Scoate legumele pe un platou şi asezonează-le cu sosul rezultat.
Pofta buna!
poate iti place si:
Delicatesa cu morcovi
Carne de vita Kobe
Iîn Japonia, carnea de vită Kobe se vinde la preţuri piperate, iar iubitorii de vită de pretutindeni o consideră o delicatesă desăvârşită. Este fragedă, aromată şi oferă din belşug un gust descris ca picant, delicios, cu o aromă intensa de carne. Ceea ce face carnea Kobe deosebită este vita din specia Wagyu a rasei negre […]
Delicatesa cu nuci
O reteta de delicatesa cu nuci din: foi de placinta, nuci, zahar, coaja de lamaie, coaja de portocale, zahar vanilat, sare, margarina, portocale si vanilie. Ingrediente: un kilogram foi subtiri de placinta un kilogram nuci 500 g zahar coaja de la 2 lamai coaja de la o portocala un praf de sare 2 pliculete de […]
Pofta buna!