Delicatesa in sos de lamaie

Printeaza

Delicatesa in sos de lamaie din: anghinare, ulei de masline, lamaie, mustar Dijon, sare, piper, cimbru.

Ingrediente:Delicatesa in sos de lamaie

  • 4 anghinare
  • 1/2 cană de ulei de măsline
  • 2 linguri de suc de lămâie
  • 1/2 linguriţă de muştar Dijon
  • 1/2 linguriţă de sare
  • piper negru, după gust
  • 2 linguriţe de cimbru proaspăt

 

Mod de preparare:

Separa anghinarea de tulpină. Taie cu foarfeca de bucătărie 2,5 centimetri din frunze.

Aşază legumele într-un steamer (dispozitiv pentru fierberea în abur). Lasă-l pornit circa 15-20 de minute.

Pentru testare, încearcă să ridici o frunză din anghinare dacă se desface uşor, leguma e gata.

Amestecă uleiul, sucul de lămâie, muştarul, sarea, piperul şi cimbrul.

Scoate legumele pe un platou şi asezonează-le cu sosul rezultat.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Delicatesa cu morcovi

Delicatesa cu morcovi din: morcovi, paine, unt, cascaval, oua, smantana, piept de pui afumat, ceapa, sare, patrunjel si cimbru. Ingrediente: 6 morcovi o paine 100 g unt 200 g cascaval 2 oua 200 g smantana 200 g piept de pui afumat o legatura ceapa sare 3-4 frunze patrunjel o crenguta cimbru   Mod de preparare: […]

 

Carne de vita Kobe

Carne de vita Kobe

Iîn Japonia, carnea de vită Kobe se vinde la preţuri piperate, iar iubitorii de vită de pretutindeni o consideră o delicatesă desăvârşită. Este fragedă, aromată şi oferă din belşug un gust descris ca picant, delicios, cu o aromă intensa de carne. Ceea ce face carnea Kobe deosebită este vita din specia Wagyu a rasei negre […]

 

Prajitura cu caramel

Delicatesa cu nuci

O reteta de delicatesa cu nuci din: foi de placinta, nuci, zahar, coaja de lamaie, coaja de portocale, zahar vanilat, sare, margarina, portocale si vanilie. Ingrediente: un kilogram foi subtiri de placinta un kilogram nuci 500 g zahar coaja de la 2 lamai coaja de la o portocala un praf de sare 2 pliculete de […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.