Deliciu cu ficat de pui
PrinteazaDeliciu cu ficat de pui din: ficatei de pui, ceapa verde, ansoa, capere, unt, vin alb, felii de paine, sare si piper boabe.
- 250-300 g ficăţei de pui
- 2 fire de ceapă verde
- 3 anşoa
- 1 lingură cu capere
- unt
- vin alb
- felii de pâine
- sare
- piper boabe
Mod de preparare:
Intr-o tigaie puneţi puţin unt să se înfierbânte. Adăugaţi apoi aici, ceapa verde, spălată dar netocată, după un minut adăugaţi ficăţeii.
Puneţi 3 linguri cu vin alb şi sare după gust. Când lichidul, aproape s-a evaporat complet, luaţi vasul de pe foc, pasaţi ficăţeii împreună cu anşoa şi caperele.
Aşezaţi din nou vasul pe foc domol, pentru câteva minute. Adăugaţi unt şi boabe de piper după gust.
Ungeţi cu acest deliciu felii de pâine puţin rumenite.
Deliciu cu ficat de pui
Pofta buna!