Deliciu cu vin si fructe

Printeaza

Deliciu cu vin si fructe din: oua, zahar, vin, fructe, portocala.

Ingrediente:Deliciu cu vin si fructe

  • 6 gălbenuşuri
  • 60 g zahăr pudră
  • 8 linguri vin spumos
  • fructe, după gust
  • o portocală

 

Mod de preparare:

Se curăţă portocala de coajă prin tăiere şi se presează de suc jumătate de fruct. Zahărul şi gălbenuşurile se freacă şi, după ce devine o spumă, se adaugă vinul spumos şi sucul de portocală.

Se aşază vasul la bain-marie şi se bate cu tellul până se obţine o spumă.

Se repartizează în cupe, se decorează cu coaja de portocală şi ffucte şi se lasă la rece pentru o oră înainte de  servire.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.