Deliciu la pahar

Printeaza

Deliciu la pahar din: piersici, lapte, zmeura, smantana, zahar, gelatina, vanilie, menta.

Ingrediente:Deliciu la pahar

  • 6-7 piersici
  • 100 g zmeură
  • 300 ml lapte
  • 300 ml smântână
  • 100 g zahăr
  • 1 plic gelatină
  • 1 lingură esentă de vanilie
  • frunze de mentă

 

Mod de preparare:

Fierbi laptele cu zahărul şi-1 laşi la răcorit. Prepari gelatina conform instructiunilor de pe ambalaj şi o combini cu laptele. Adaugi smântâna şi esenţa de vanilie şi amesteci până se omogenizează.

Decojeşti 5 piersici, le scoti sâmburii şi le pasezi. Aşezi în pahare un strat de cremâ, unul de piure de piersici, un strat de cremă, piure şi deasupra cremă.

Decorezi paharele cu piersicile rămase decojite şi tăiate, zmeură şi frunze de mentă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.