Deliciu la pahar
PrinteazaDeliciu la pahar din: piersici, lapte, zmeura, smantana, zahar, gelatina, vanilie, menta.
- 6-7 piersici
- 100 g zmeură
- 300 ml lapte
- 300 ml smântână
- 100 g zahăr
- 1 plic gelatină
- 1 lingură esentă de vanilie
- frunze de mentă
Mod de preparare:
Fierbi laptele cu zahărul şi-1 laşi la răcorit. Prepari gelatina conform instructiunilor de pe ambalaj şi o combini cu laptele. Adaugi smântâna şi esenţa de vanilie şi amesteci până se omogenizează.
Decojeşti 5 piersici, le scoti sâmburii şi le pasezi. Aşezi în pahare un strat de cremâ, unul de piure de piersici, un strat de cremă, piure şi deasupra cremă.
Decorezi paharele cu piersicile rămase decojite şi tăiate, zmeură şi frunze de mentă.
Pofta buna!