Deliciu cu mascarpone

Printeaza

Deliciu cu mascarpone din: crema mascarpone, oua, praf de frisca, esenta de vanilie, zahar, biscuiti, scortisoara.

Ingrediente:

  • 200 g cremă mascarpone
  • 2 ouă
  • 1plic praf de  frişcă
  • 1 esenţă de vanilie
  • 100 g zahăr
  • 100 g biscuiţi digestivi
  • 1 linguriţă scortisoara

 

Mod de preparare:

Deliciu cu mascarpone: Amesteci cu mixerul cre­ma mascarpone cu găl­benuşurile şi praful de frişcă. Baţi spumă albuşurile cu pu­ţină sare, adaugi 50 g zahăr, esenţa de vanilie şi baţi în continuare până le încorpo­rezi în crema mascarpone.

Amesteci 200 ml apă cu zahărul rămas şi cu o lin­guriţă de scorţişoară până se topeşte zahărul. Intr-un pa­har, pui biscuiţi sfărâmaţi, torni sirop şi aşezi un strat de cremă, unul de biscuiţi şi iar unul de cremă. Dai la re­ce câteva ore.

Inainte să-l serveşti, pudrezi cu scor­ţişoară sau cu cacao.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Smoothie de zmeura si coacaze

Smoothie de zmeura si coacaze din: coacaze, zmeura, iaurt degresat, lapte, miere. Ingrediente: 240 gr coacaze 120 gr zmeura 120 ml iaurt degresat 60 ml lapte 1 lingurita miere           Mod de preparare: Puneti toate ingredientele in blender si omogenizati. Transferati intr-un pahar si serviti imediat.         Savurati! […]

Porridge (terci) cu pere

Porridge (terci) cu pere din: hrisca, apa, suc de lamaie, ulei, ghimbir, sirop de artar, pere, unt de arahide, esenta de migdale, scortisoara. Nemaipomenit pentru micul dejun, satios, aromat si foarte usor de preparat. Ingrediente: 90 gr hrisca 235 ml apa 23 ml suc proaspat stors de lamaie Ulei 4 gr ghimbir 20 gr sirop […]

 

 

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Ciao, cu ce se poate inlocui plicul de praf de frisca?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.