Deliciu cu miere

Printeaza

Deliciu cu miere din: albus, zahar, miere, alune sau miez de nuca, ciocolata, unt, foi de napolitana.

Ingrediente:

  • 3 albuşuri
  • 140 zahăr tos
  • 80 g miere
  • 100 g alune sau miez de nucă
  • 2 foi napolitană

glazură:

  • 100 g ciocolată
  • 1 lingură unt

 

Mod de preparare:

Baţi albuşurile spumă, adaugi zahărul şi baţi până se topeşte. Adaugi mierea şi baţi pe baie de aburi până se întăreşte, după care adaugi alunele zdrobite cât mai mic.

Aşezi crema de albuşuri între foile de napolitană, apeşi uşor, pui prăjitura în folie de plastic, strângând uşor, şi dai la frigider peste noapte, ca să se întărească.

A doua zi, tai dreptunghiuri de 2×8 cm. Topeşti ciocolata cu untul.

Scufunzi fiecare capăt al dreptunghiurilor în ciocolată şi le pui pe o tavă, ca să se întărească.

 

Deliciu cu miere

Deliciu_cu_miere

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Salată de Rucola cu Parmezan și Roșii Uscate

Salată de Rucola cu Parmezan și Roșii Uscate – Rețeta Ideală pentru un Prânz Sănătos – este o combinație perfectă de prospețime, savoare și nutrienți. Această rețetă este ideală pentru cei care caută o masă rapidă, sănătoasă și delicioasă. Rucola aduce o notă picantă, roșiile uscate oferă un gust intens și dulceag, iar parmezanul adaugă […]

Cum să Marinezi Corect Carnea de Rață

Cum să Marinezi Corect Carnea de Rață pentru a Obține Frăgezime și Savoare Desăvârșită – Marinarea cărnii de rață este esențială pentru a obține o carne fragedă, suculentă și plină de aromă. Carnea de rață are un gust distinctiv și o textură unică, care beneficiază enorm de pe urma unui proces de marinare bine realizat. […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.