Desert cu smochine proaspete din: smochine, rom, miere, ricotta, coaja de lamaie, gelatina, aluat, zahar pudra. Ingrediente: 400 g smochine proaspete 2 linguri rom brun 120 g miere de salcâm 250 g ricotta coaja rasă de la o lămâie 3 foi de gelatină (6 g) 100 g aluat de foi 40 g zahăr pudră Mod […]
Desert cu crema de branza si dulceata de zmeura din: unt, zahar brun, oua, banane, lamaie, pasta de vanilie, lapte batut, faina, praf de copt, chimion, bicarbonat, ricotta, portocale, zmeura. Ingrediente pentru banana bread: 140gde unt, moale 140g de zahăr brun 2 ouă 2-3 banane foarte coapte coaja rasă de la 1/2 lămâie 1 linguriţă […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.