Deliciu cu varza la cuptor

Printeaza

Deliciu cu varza la cuptor din: varza, ceapa, kaizer, lapte, oua, smantana, cascaval, parmezan, pesmet, unt, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 1 varza proaspata potrivita ca marime
  • 1 ceapa mare
  • 150 g kaizer
  • 150 ml lapte
  • 2 oua
  • 4 linguri smantana
  • 2 linguri cascaval ras
  • 2 linguri parmezan ras
  • 3 linguri pesmet
  • 75 g unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Tai varza suvite, o oparesti in apa cu sare, timp de 10 minute, o scurgi de apa si o asezi intr-o forma termorezistenta, unsa cu unt si tapetata cu pesmet.

Separat, calesti ceapa taiata solzisori, cu putin unt, o scoti cu lingura si o amesteci cu varza.

In locul ei rumenesti kaizerul taiat bucati, apoi il scoti si il dai deoparte.

Bati ouale cu laptele si smantana, adaugi cascavalul, condimentezi cu sare si piper, dupa gust.

Torni totul peste varza, adaugi restul de unt taiat bucatele si introduci vasul in cuptorul bine incins, pentru circa 40 de minute.

Cu 10 minute inainte de a fi gata, presari deasupra parmezan ras, adaugi kaizerul prajit si mai lasi vasul la cuptor pana se amesteca aromele si se rumeneste deasupra.

Servesti varza calda.

 

Deliciu cu varza la cuptor

Deliciu_cu_varza_la_cuptor

Pofta buna!

 

 

 

Ceaiul Yunnan: Eleganța și Profunzimea Ceaiurilor Chinezești

Ceaiul Yunnan: Eleganța și Profunzimea Ceaiurilor Chinezești – cunoscut pentru aroma sa bogată și gustul său complex, este unul dintre cele mai apreciate ceaiuri negre și Pu-erh din China. Provenind din provincia Yunnan, acest ceai are o istorie lungă și fascinantă. Istoria Ceaiului Yunnan Ceaiul Yunnan își are originile în provincia Yunnan din sud-vestul Chinei, […]

Paine de Secară cu miere și nuci

Paine de Secară cu miere și nuci – Deliciul sănătos și hrănitor – este o rețetă sănătoasă și hrănitoare, perfectă pentru micul dejun sau o gustare rapidă. Secara, cunoscută pentru beneficiile sale pentru sănătate, este bogată în fibre și minerale, iar combinarea acesteia cu miere și nuci adaugă un plus de savoare și textură. Mierea […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.