Reteta desert cu branza din: nuci, faina, zahar, cereale, unt, oua, branza de vaci, piure de dovleac, scortisoara, sare, rom, topping de caramel, frisca. Ingrediente: Pentru blat: 200 g nuci măcinate 100 g făină 100 g zahăr pudră 4 biscuiţi cu cereale 3 linguri unt 2 gălbenusuri Pentru umplutură: 200 g brânză de vaci cremoasă […]
Desert cu branza si coacaze rosii
PrinteazaDesert cu branza si coacaze rosii din: oua, zahar, faina, praf de copt, coacaze rosii, branza, frisca, zahar vanilat, zahar pudra, gelatina si ciocolata.
- 6 oua
- 6 linguri zahar
- 12 linguri faina
- 1 praf de copt
- 400 g coacaze rosii
pentru crema:
- 200 g branza cremoasa
- 300 g frisca lichida
- 1 plic zahar vanilat
- 1 lingura zahar pudra
- 1 plic gelatina
pentru decor:
- 150 g ciocolata
- 1 lingura zahar pudra
Mod de preparare:
Baţi albuşurile spumă tare, adaugi treptat zahărul, apoi gălbenuşurile şi amesteci bine.
Adaugi făina cernută cu praful de copt şi a- mesteci până obţii o compoziţie omogenă.
Torni compoziţia într-o formă dreptunghiulară.
Deasupra pui coacăzele în strat subţire şi dai prăjitura la cuptor pentru 30- 40 de minute, la foc potrivit.
Laşi să se răcească. Separat, freci brânza cu zahărul vanilat şi zahărul, amesteci cu frişca bătută şi gelatina înmuiată şi topită, apoi torni crema peste prăjitura răcită.
Laşi la rece două ore, decorezi cu ciocolata rasa si presari prajitura cu zahar pudra.
Desert cu branza si coacaze rosii
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Desert cu branza
Desert cu branza din: oua, zahar, ulei, faina, praf de copt, cacao, branza dulce, esenta de portocale, amidon. Ingrediente: 6 ouă 150 g zahăr 50 ml ulei 100 g făină 1/2 pachet praf de copt 50 g cacao Pentru umplutură: 250 g unt 200 g zahăr 750 g brânză dulce 1 esenţă de portocale Pentru […]
Pofta buna!