Desert cu branza

Printeaza

Desert cu branza din: oua, zahar, ulei, faina, praf de copt, cacao, branza dulce, esenta de portocale, amidon.

Ingrediente:

  • 6 ouă
  • 150 g zahăr
  • 50 ml ulei
  • 100 g făină
  • 1/2 pachet praf de copt
  • 50 g cacao

Pentru umplutură:

  • 250 g unt
  • 200 g zahăr
  • 750 g brânză dulce
  • 1 esenţă de portocale

Pentru glazură:

  • 125 g unt
  • 100 g zahăr
  • 20 g cacao
  • l lingură amidon

 

Mod de preparare:

Baţi albuşurile spumă cu zahărul, apoi pui treptat gălbenuşurile amestecate bine cu uleiul. Incorporezi uşor făina amestecată cu praful de copt şi cacaua.

Torni aluatul într-o tavă unsă şi tapetată şi o introduci la cuptor, la foc mic, pentru 40 de minute.

Baţi untul topit cu zahărul, adaugi brânza scursă bine, esenţa de portocale şi dai la frigider pentru aproximativ o jumătate de oră ca să se întărească puţin.

Pentru glazură, încălzeşti untul într-o cratită, adaugi zahărul, cacaua, amidonul şi amesteci până când se îngroaşă puţin.

Intinzi crema de brânză peste blat, torni glazura de ciocolată, netezeşti bine şi dai la rece cel puţin o oră înainte să fie servită.

Desert cu branza

Desert_cu_branza

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.