Desert cu budinca de ciocolata si nuca de cocos din: biscuiti, budinca de ciocolata, lapte, zahar, ciocolata, nuca, nuca de cocos.
Ingrediente:
300 g biscuiţi simpli, de menaj
1 plic budincă de ciocolată
550 ml lapte
4 linguri zahăr
1 cub ciocolată de menaj
100-200 g nucă măcinată
1 plic nucă cocos
Mod de preparare:
Biscuiţii îi rupi bucăţele şi-i mărunţeşti bine cu robotul de bucatarie. La fel mărunţeşti şi nuca.
Le pui împreună într-un vas. Prepari budinca de ciocolată, dar ca o ciulama moale, amestecand-o cu laptele.
Cubul de ciocolată îl topeşti în puţin lapte, pe foc, apoi torni restul de lapte şi faci budinca.
In budinca deja caldă, răstorni biscuiţii şi nuca. Amesteci bine şi obţii o pastă groasă, din care iei cu o lingură câte puţin şi formezi apoi cu mâna biluţe, pe care le treci prin nucă de cocos.
Le aşezi într-o farfurie sau pe un platou şi le laşi puţin la frigider, înainte de a le consuma.
Desert cu cacao si branza din: oua, zahar, lapte, ulei, faina, cacao, praf de copt, branza, vanilie, cocos. Ingrediente: Pentru blat: 4 ouă 200 g zahăr 100 ml lapte 150 ml ulei 350 g făină 2 linguri cacao 1 plic praf de copt Pentru cremă: 500 g brânză de vaci 200 g unt 200 g zahăr […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Arata bien desertul