Desert cu lamaie si amaretti din: ricotta, frisca lichida, zahar vanilinat, zahar, limoncello, coaja de lamaie, gelatina, amaretti, fulgi de migdale. Ingrediente: 500 g ricotta 100 ml frișcă lichidă 500 g brânză dulce 1 plic zahăr vanilinat 75 g zahăr 5 linguri limoncello coaja rasă de la 1 lămâie 10 g gelatină 200 g amaretti […]
Desert cu sos de caramel din: paine, unt, zahar brun, apa, smantana, ciocolata neagra. Ingrediente pentru toast: 4 felii de pâine 2 lingurițe unt Ingrediente sos: 50 g de zahăr brun 2 linguri de apă 20 g unt nesărat 200 ml smantana 100 g ciocolată neagră Mod de preparare: Pentru pregatirea sosului, intr-o tigaie adaugati […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.