Desert cu cacao si branza din: oua, zahar, lapte, ulei, faina, cacao, praf de copt, branza, vanilie, cocos. Ingrediente: Pentru blat: 4 ouă 200 g zahăr 100 ml lapte 150 ml ulei 350 g făină 2 linguri cacao 1 plic praf de copt Pentru cremă: 500 g brânză de vaci 200 g unt 200 g zahăr […]
Desert cu capsune
PrinteazaDesert cu capsune din: iaurt, smantana, zahar pudra cu aroma de vanilie, capsune, zahar brun, frunze de menta.
Ingrediente:
- 400 ml iaurt simplu
- 120 ml smantana dulce
- 2 linguri zahar pudra cu aroma de vanilie
- 300 g capsune bine coapte
- 1 lingura zahar brun
- frunze verzi de menta
Mod de preparare:
Speli fructele şi le laşi la scurs într-o strecurătoare.
Alegi 4 căpşune frumoase şi le pui deoparte pentru decor, pe restul le treci prin blender împreună cu o lin-gură de zahăr brun pentru a le transforma în piure.
Separat, freci iaurtul cu zahărul pudră şi mixezi smântână.
Amesteci delicat cele două compoziţii. Laşi totul la frigider până în momentul servirii.
Montezi cupele pentru desert, aşezând în straturi, piureul de fructe cu crema de iaurt.
Decorezi cu felii de căpşune şi frunze verzi, proaspete, de mentă aromată.
Desert cu capsune
Pofta buna!
Desert cu capsuni si rom din: faina, zahar, unt, smantana, lapte, vanilie, capsuni, rom. Ingrediente: 250 g făină 1 pliculeţ cu zahăr vanilat 200 g unt 150 g smântână 1 ou 50 g zahăr sare Pentru crema: 300 ml lapte 60 g zahăr 1 plic cu cremă de vanilie 100 g unt Pentru decor: 150 […]
Pofta buna!