Salată de Fructe Tropicale cu Kiwi: Un Desert Răcoritor și Exotic din: kiwi, ananas, mango, suc de portocale, miere, frunze de menta. Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni de desert sănătos și răcoritor, această salată de fructe tropicale cu kiwi este alegerea perfectă. Combinația de kiwi, ananas, mango și sucul proaspăt de portocale nu numai […]
Desert cu capsuni, portocale si frisca
PrinteazaDesert cu capsuni, portocale si frisca din: portocala, zahar, piper verde de la borcan, lichior de portocale, căpşuni, frisca, smantana dulce, zahăr vanilinat, lamaita.
- 1 portocala
- 2 linguri zahăr
- 1/2 linguriţă piper verde de la borcan
- 2 linguri lichior de portocale
- 500 g căpşuni
- 125 ml frişcă
- 150 ml smântână dulce
- 1 linguriţă zahăr vanilinat
- lămâiţă pentru ornat
Mod de preparare:
Se rade coaja de portocala in fasi mari. Se stoarce sucul de portocala si da in fiert impreuna cu zaharul.
Se lasă să se scurgă boabele de piper verde şi se toacă.
Se adaugă în sucul de pe foc, împreună cu coaja de portocală. Se lasă să se pătrundă timp de cca 5 min. şi se adaugă apoi lichiorul de portocale.
Se toarnă sucul de portocale peste căpşunile tăiate bucăţi şi se lasă să se pătrundă 10 min. Se bate frişca.
Se amestecă frişca bătută împreună cu smântână dulce şi zahăr vanilinat.
Se aşază în pahare de desert căpşunile şi se acoperă cu cremă.
Desertul se ornează eventual cu frunze de lămâiţă şi coajă de portocală.
Desert cu capsuni, portocale si frisca
Pofta buna!
Tiramisu Vegan: Descoperiți Desertul Italian Perfect – Aromă Autentică și Textură Cremoasă!
Tiramisu Vegan: Descoperiți Desertul Italian Perfect – Aromă Autentică și Textură Cremoasă din: caju, lapte vegetal, sirop de agave, suc de lamaie, extract de vanilie, espresso, lichior de cafea, biscuiti vegan, cacao. Explorați lumea deserturilor vegane cu acest Tiramisu Vegan, o reinterpretare splendidă a clasicului italian. Perfect pentru iubitorii de cafea și dulciuri, acest tiramisu […]
Pofta buna!