Desert cu capsuni

Printeaza

O reteta de desert cu capsuni din: chec, lichior de capsuni, capsuni, jeleu de capsuni, zahar, frisca, iaurt cu aroma de vanilie si bezele.

Ingrediente:Desert cu capsuni

  • 300 g chec, taiat cuburi de 2 cm
  • 4 linguri lichior de capsuni
  • 650 g capsuni, taiate pe jumatate – pastreaza cateva pentru ornat
  • 150 g jeleu de capsuni
  • 3 linguri zahar
  • 300 g frisca lichida
  • 150 g iaurt cu aroma de vanilie
  • 25 g bezele, rupte bucati

 

Mod de preparare:

Asaza checul intr-un bol de 1,5 litri din sticla transparenta si stropeste cu lichior; presara jumatate din cantitatea de fructe. Dizolva jeleul in 500 ml apa clocotinda, lasa sa se racoreasca si toarna peste chec. Lasa sa se raceasca si apoi da la rece ca sa se intareasca.

Zdrobeste fructele cu zaharul. Bate frisca spuma si combina iaurtul. Adauga fructele si toarna in bol. Da la rece pana in momentul servirii. Inainte de a servi presara bezele si fructele pastrate deoparte.

Desert cu capsuni

Desert cu capsuni

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.