Desert cu caspuni si miere din: capsuni, biscuiti cu unt, unt, cacao, ciocolata cu lapte, frisca, gelatina, miere.
Ingrediente:
500 g capsuni
200 g biscuiti cu unt
100 g unt
2 linguri cacao
100 g ciocolata cu lapte
300 ml frisca lichida
1 plic gelatina
2 linguri miere
Mod de preparare:
Topesti ciocolata la bain- marie. Macini biscuitii cu ajutorul robotului de bucatarie, dupa care ii amesteci cu untul topit, cacaua si ciocolata calduta.
Imbraci in folie alimentara adanciturile tavii pentru briose sau forme individuate pentru tarte.
Intinzi compozitia moale in forme, in strat de 1 cm. Le pastrezi in frigider pentru 30 de minute.
Speli fructele, le cureti si le tai in cubulete. Prepari gelatina conform instructiunilor de pe plic si o amesteci cu frisca batuta.
Adaugi miere lichida si capsunile si omogenizezi.
Cu aceasta crema acoperi blatul de biscuiti si pastrezi cosuletele in frigider pentru 2 ore.
Le scoti cu grija, tragand de folie in sus si le consumi de la rece.
Desert de mere coapte din: mere, malai, lapte, smantana, muguri de pin, stafide, unt, zahar, rachiu de mere, zahar vanilat, smantana. Ingrediente: 4 mere 50 g malai 200 ml lapte 50 ml smantana 50 g muguri de pin 50 g stafide 30 g unt 150 g zahar 50 ml rachiu de mere 1 plic zahar vanilat […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.