Desert cu frisca si capsuni din: frisca, paine, capsuni. Ingrediente: 240ml frisca 1 pâine 300gr capsuni, cuburi Mod de preparare: Se pregatesc ingredientele. Se taie pâinea cuburi. Se combină împreună pâinea cu frisca. In cupe de servire se adauga amestce de frisca si se decoreaza cu capsuni. Dati la rece o […]
Desert cu caspuni, zmeura si ciocolata
PrinteazaDesert cu caspuni, zmeura si ciocolata din: forme mari de tartă – de cumpărat, ciocolată albă, jeleu de căpşuni, căpşuni, zmeură, cremă de vanilie – de cumpărat, frişca lichidă.
Ingrediente:
- 2 forme mari de tartă – de cumpărat
- 120 g ciocolată albă, topită
- 1 plic jeleu de căpşuni
- 150 g căpşuni, tăiate pe jumătate
- 50 g zmeură
- 120 g cremă de vanilie – de cumpărat
- 600 ml frişcâ lichidă, bătută
- 1 mână de căpşuni şi zmeură pentru ornat
Mod de preparare:
Aşază foaia de tartă pe platoul de servit cb să ai o bază. Decupează interiorul celei de a doua foi şi aşază marginea deasupra primei.
Toarnă ciocolata topita in interior şi unge uniform interiorul tartei cu pensula, ca să nu se înmoaie şi să se scurgă.
Prepară jeleul conform instrucţinilor înscrise pe ambalaj. Aşază căpşunile şi toarnă jeleul şi dă la rece până cănd.se întăreşte.
Intr-un bol mic, combină jumătate din frişca cu crerjia de vanilie şi toarnă deasupra stratului de jeleu. Adaugă frişca şi ornează cu fructele proaspete rămase.
Desert cu caspuni, zmeura si ciocolata
Pofta buna!
Desert cu capsuni la pahar din: capsuni, mascarpone, zahar, fursecuri. Ingrediente: o caserolă căpşune 250 g mascarpone 100 g zahăr pudră 200 g fursecuri Mod de preparare: Mascarpone se bate cu zahărul pudră şi se repartizează în cupe sau pahare. Se aşază un strat de fursecuri fărâmiţate şi apoi căpşune tăiate. Se repetă operaţiunea şi […]
Pofta buna!