Desert cu cirese si fulgi de migdale
PrinteazaDesert cu cirese si fulgi de migdale din: cireşe, făină integrală, făină integrală, unt, fulgi de migdale, zahăr.
Ingrediente:
- 400 g cireşe
- 100 g făină integrală
- 75 g zahăr brun
- 75 g unt
- 50 g fulgi de migdale
- 1 lingură zahăr
Mod de preparare:
Intr-un castron, amesteci făina cu un praf de sare, zahărul brun şi fulgii de migdale. Adaugi untul rece tăiat cubuleţe şi, cu vârful degetelor, amesteci până vei obţine un aluat ca nişte firimituri.
Pui cireşele în vase termorezistente. Presari o lingură de zahăr sau mai mult, dacă vreţi mai dulce, apoi acoperi cu firimiturile de aluat şi fulgi de migdale.
Dai la cuptor la foc mediu, aproximativ 20-25 de minute, până se rumeneşte uşor. Serveşti preparatul călduţ sau rece.
Desert cu cirese si fulgi de migdale
Pofta buna!