Desert cu cireşe

Printeaza

Desert cu cireşe din: cirese, zahar, faina, oua, galbenusuri, lapte, unt, smantana, sare.

Ingrediente:

  • 400 g cireşe bine coapte
  • 100 g zahăr
  • 4 linguri făină
  • 2 ouă + 2 gălbenuşuri
  • 500 ml lapte
  • 20 g unt
  • 2 linguri smântână
  • 1 praf sare.

 

Mod de preparare:

Desert cu cireşe: Speli cireşele, le scoţi sâmburii şi le presari cu 3 linguri de zahăr. Separat, amesteci ouăle cu gălbenuşurile, 1 adaugi făina şi baţi totul cu o furculiţă.

Torni treptat laptele rece, bătând în continuare, apoi adaugi untul topit, un praf de sare, smântână şi restul de zahăr. Torni compoziţia într-o formă rotundă (de tartă), unsă cu unt şi o dai la cuptor.

După aproximativ 5 minute, adaugi cireşele scurse de zeamă şi laşi prăjitura să se coacă 45 de minute. După ce s-a copt, presari prăjitura cu zahăr pudră.

 

Poftă bună!

 

 

 

Ovăz cu Stafide si Lapte: Micul Dejun Sănătos și Delicios

Ovăz cu Stafide si Lapte: Micul Dejun Sănătos și Delicios din: fulgi de ovaz, lapte, stafide, miere, scortisoara. Ovăzul cu stafide este o rețetă tradițională pentru micul dejun, apreciată pentru gustul său delicios și beneficiile pentru sănătate. Ingrediente: 1 cană (90 g) de fulgi de ovăz 2 căni (480 ml) de lapte (poate fi lapte […]

Rețeta Autentică a Cocktailului Aviation – Un Clasic Renumit!

Rețeta Autentică a Cocktailului Aviation – Un Clasic Renumit! Cocktailul Aviation are o istorie interesantă, datând din începutul secolului al XX-lea. Acesta a fost creat de Hugo Ensslin, șeful barmanului la Hotel Wallick din New York. ețetă originală Aviation, cocktail clasic, Hugo Ensslin, mixologie tradițională, Crème de Violette, istoria cocktailurilor, experiență gustativă autentică Prima rețetă […]

 

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • desert cu cirese

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.