Desert cu biscuiti la pahar
PrinteazaDesert cu biscuiti la pahar din: ciocolata, gem, biscuiti, mascarpone, zahar.
- 100 g ciocolată albă sau neagră
- 4 linguri gem de fructe de pădure
- 12 biscuiţi sfărâmicioşi
- 100 g mascarpone
- 50 g zahăr
- o linguriţă scorţişoară
Mod de preparare:
Ciocolata se pune la topit, la bain-marie. După ce s-a răcit uşor, se toarnă cu lingura mici decoraţiuni, pe o hârtie de pergament.
Se dau la frigider să se întărească.
In pahare se repartizează gemul. Apoi se mărunţesc biscuiţii şi se adaugă. Brânza mascarpone se bate cu zahărul şi apoi se adaugă scorţişoara. Se pune în pahare, peste biscuiţi.
Când decoraţiunile din ciocolată s-au întărit, se adaugă în pahare şi se serveste.
Pofta buna!