Desert cu branză de vaci

Printeaza

Desert cu branză de vaci

Ingrediente:Desert cu branză de vaci

  • 200 g brânză de vaci
  • 200 g zahăr pudră
  • 1 ou
  • 2 lămâi
  • 250 g frişca

 

Mod de preparare:

Freci foarte bine brânza de vaci cu zahărul pudră, gălbenuşul, coaja rasă de lămâie până obţii o cremă spumoasă.

Adaugi sucul de lămâie, puţin câte puţin frişca, iar la urmă albuşul bătut spumă. Amesteci uşor până se omogenizează şi dai crema la rece.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.