Desert cu cacao si branza
PrinteazaDesert cu cacao si branza din: oua, zahar, lapte, ulei, faina, cacao, praf de copt, branza, vanilie, cocos.
Pentru blat:
- 4 ouă
- 200 g zahăr
- 100 ml lapte
- 150 ml ulei
- 350 g făină
- 2 linguri cacao
- 1 plic praf de copt
Pentru cremă:
- 500 g brânză de vaci
- 200 g unt
- 200 g zahăr pudră
- esenţă de vanilie
- 25 g fulgi de cocos
Mod de preparare:
Amesteci ouăle cu zahărul, apoi înglobezi laptele, uleiul, făina, cacaua şi praful de copt întinzi hârtie de copt intr-o tavă cu marginile înalte, torni compoziţia şi dai tava la cuptor, până trece testul scobitorii.
Intre timp, pregăteşti crema astfel: freci untul moale cu zahărul, apoi il combini cu brânza, esenţa şi fulgii de cocos până obţii o cremă groasă. După răcirea hiatului, îndepărtezi cu grijă hârtia de copt, apoi îl tai pe jumătate.
Aşezi o felie de blat şi întinzi crema în strat uniform pe care o acoperi cu cealaltă jumătate de blat.
Dai tava la rece peste noapte.
Pofta buna!