Desert cu frisca şi fructe

Printeaza

Desert cu frisca şi fructe din: frisca, fructe, ciocolata, nuca, piscoturi.

Ingrediente:Desert cu frisca şi fructe

  •  300-400 ml frisca batuta
  • fructe (se pot folosi la alegere proaspete sau din compot)
  • cca 6 cubulete de ciocolata
  • nuca macinata
  • cca 10-15 piscoturi

Mod de preparare:

Taiem fructele cubulete.Maruntim 2-3 piscoturi si punem pe fundul bolurilor (paharelor) in care vom face desertul.

Punem un strat de frisca peste piscoturile maruntite apoi fructe, din nou frisca,deasupra ornam cu fructe iar pe partile bolului punem 3 piscoturi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.