Desert cu fructe de toamna si scortisoara
PrinteazaDesert cu fructe de toamna si scortisoara din: mere, pere, prune, piersici, struguri, pepene, zahar, scortisoara, rom, smantana.
- 3 mere
- 3 pere
- 3 prune
- 3 piersici
- 2 struguri
- 1/2 pepene galben
- 1 pahar cu zahăr
- scorţişoară
- rom
- smântână
Mod de preparare:
Curăţaţi fructele de coajă şi de seminţe, tăiaţi-le felii, aşezaţi-le în straturi acoperite cu zahăr şi puţină scorţişoară. Folosiţi un vas mare.
Când aţi terminat fructele stropiţi cu rom. Lăsaţi la congelator 30 minute.
Impărţiţi în cupe, decoraţi cu pepene galben tăiat cubuleţe, acoperiţi cu smântână dulce şi serviţi imediat.
Pofta buna!