Desert cu fructe de toamna si scortisoara

Printeaza

Desert cu fructe de toamna si scortisoara din: mere, pere, prune, piersici, struguri, pepene, zahar, scortisoara, rom, smantana.

Ingrediente:Desert cu fructe de toamna si scortisoara

  • 3 mere
  • 3 pere
  • 3 prune
  • 3 piersici
  • 2 struguri
  • 1/2 pepene galben
  • 1 pahar cu zahăr
  • scorţişoară
  • rom
  • smântână

 

Mod de preparare:

Curăţaţi fructele de coajă şi de seminţe, tăiaţi-le felii, aşezaţi-le în straturi acoperite cu zahăr şi puţină scorţişoară. Folosiţi un vas mare.

Când aţi terminat fructele stropiţi cu rom. Lăsaţi la congelator 30 minute.

Impărţiţi în cupe, decoraţi cu pepene galben tăiat cubuleţe, acoperiţi cu smântână dulce şi serviţi imediat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.