Desert cu fulgi de ovaz

Printeaza

Desert cu fulgi de ovaz din: fulgi de ovaz , lapte de soia, cacao, unt, mesteacan.

Ingrediente:Desert cu fulgi de ovaz

  • 10 linguri fulgi de ovăz
  • 250 ml lapte de soia cu orez
  • 2 linguri pline cu unt de arahide
  • 1 lingură cacao raw
  • 2 linguri zahăr de mesteacăn

 

Mod de preparare:

Se pun într-un bol fulgii. Se adaugă cacao, zahăr de mesteacăn şi se omogenizează bine cu o lingură. Se adaugă apoi laptele şi untul de arahide şi se amestecă foarte bine până când toată compoziţia se omogenizează.

Se lasă peste noapte la frigider, iar a doua zi se serveşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.