Desert cu iaurt

Printeaza

Desert cu iaurt din: iaurt, frisca, zahar, foi de gelatina, pastaie de vanilie.

Ingrediente:Desert_cu_iaurt

  • 250 g iaurt cremos
  • 200 ml frişca lichidă
  • 60 g zahăr
  • 2 foi de gelatină
  • 1 păstaie de vanilie

 

Mod de preparare:

Pune zahărul şi frişca într-o oală. Adaugă conţinutul păstăii de vanilie. Tine la foc mic, amestecând ca să se topească zahărul.

Dă deoparte când ajunge la punctul de fierbere. Inmoaie getatina în apă rece, apoi scurge-o. Adaugă gelatina în crema călduţă şi amestecă să se dizolve.

Toarnă iaurtul şi omogenizează. Umple formele cu crema obţinută şi dă-le la rece. Serveşte cu sos de ciocolată.

Desert cu iaurt

Desert_cu_iaurt

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.