Desert cu kiwi si coacăze

Printeaza

Desert cu kiwi si coacăze din: frisca, branza ricotta, coacaze rosii, kiwi, zahar pudra, boabe de piper negru, scortisoara, gelatina alimentara, bezele, zahar vanilat, nuca de cocos, pepene confiat si menta verde.

Ingrediente:Desert_cu_kiwi_si_coacaze

  • 300 ml frisca
  • 100 g branza ricotta
  • 200 g coacaze rosii
  • 4 kiwi
  • 75 g zahar pudra
  • 4 boabe de piper negru
  • 3 g scortisoaa
  • 10 g gelatina alimentara
  • 8 bezele
  • zahar vanilat
  • nuca de cocos
  • pepene confiat
  • menta verde

 

Mod de preparare:

Gelatina se pune la înmuiat în puţină apă, apoi se dizolvă la bain-marie. Frişca se pune într-un bol şi se mixează până începe să se întărească. Se adaugă zahărul pudră şi zahărul vanilinat şi se continuă mixarea până ce frişca nu mai cade de pe braţele mixerului.

Trei sferturi din coacăze se pun într-un bol împreună cu trei kiwi curăţaţi de coajă şi tăiaţi cuburi, brânza ricotta, boabele de piper şi scorţişoara. Se pasează cu un blender pană devin ca un sos, se adaugă treptat frişca şi se mixează.

Se toarnă gelatina, se mixează, apoi jumătate din compoziţie se pune în pahare. Se aşază câte o bezea în fiecare pahar şi se toarnă restul de cremă. Se introduce la rece minim doua orez, se decoreaza cu restul de fructe si bezele si se serveste.

La crema de fructe se mai pot adauga pepene confiat sau menta verde.

Desert cu kiwi si coacăze

Desert_cu_kiwi_si_coacaze

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.