Desert cu marshmallows
PrinteazaDesert cu marshmallows din: ciocolata, marshmallows, alune, nuci, jeleuri.
- 400 g ciocolată albă
- 200 g marshmallows
- 100 g fructe uscate
- 100 g nuci
- 100 g alune
- 150 g jeleuri
Mod de preparare:
Se tapetează cu hârtie de copt o tavă de cca 20 x 20 cm. Se topeşte pe baie de abur 400 g ciocolată albă de bună calitate.
Se adaugă 200 g marshmallows colorate, 100 g fructe uscate (caise, coacăze, stafide, goji), 100 g nuci şi alune prăjite, 150 g jeleuri colorate din fructe, toate mărunţite.
Se amestecă bine, se răstoarnă în tava tapetată, se nivelează cu o spatulă, apăsând pentru a elimina golurile, se iasă să se răcească şi se dă la frigider până a doua zi, când se porţionează.
Pofta buna!