Desert cu nuca si dovleac

Printeaza

Desert cu nuca si dovleac din: nuca, curmale, dovleac, nucsoara, scortisoara, cardamom, ulei.

Ingrediente:Desert cu nuca si dovleac

  • 300 g nucă
  • 300 g curmale
  • 1 1/2 cană dovleac
  • 1/2 linguriţă nucşoară
  • 1 linguriţă scorţişoară
  • 1/2 linguriţă ghimbir ras proaspăt
  • 1/2 linguriţă cardamom
  • 2 linguri ulei de cocos

 

Mod de preparare:

Se macină în robotul de bucătărie 300 g nucă, nu foarte fin. Se adaugă 300 g curmale şi se procesează cca 3 minute. Se adaugă 1 1/2 cană dovleac copt, 1/2 linguriţă nucşoară, 1 linguriţă scorţişoară, 1/2 linguriţă ghimbir ras proaspăt, 1/2 linguriţă cardamom şi 2 linguri ulei de cocos şi se amestecă 2-3 minute.

Se poate servi imediat sau se păstrează la frigider.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.