Desert cu nuca si dovleac

Printeaza

Desert cu nuca si dovleac din: nuca, curmale, dovleac, nucsoara, scortisoara, cardamom, ulei.

Ingrediente:

  • 300 g nucă
  • 300 g curmale
  • 1 1/2 cană dovleac
  • 1/2 linguriţă nucşoară
  • 1 linguriţă scorţişoară
  • 1/2 linguriţă ghimbir ras proaspăt
  • 1/2 linguriţă cardamom
  • 2 linguri ulei de cocos

 

Mod de preparare:

Desert cu nuca si dovleac: macină în robotul de bucătărie 300 g nucă, nu foarte fin. Se adaugă 300 g curmale şi se procesează cca 3 minute.

adaugă 1 1/2 cană dovleac copt, 1/2 linguriţă nucşoară, 1 linguriţă scorţişoară, 1/2 linguriţă ghimbir ras proaspăt, 1/2 linguriţă cardamom şi 2 linguri ulei de cocos şi se amestecă 2-3 minute.

poate servi imediat sau se păstrează la frigider.

 

Pofta buna!

 

 

 

Friptură de Porc Suculentă cu Sos de Ceapă Caramelizată

Friptură de Porc Suculentă cu Sos de Ceapă Caramelizată – un deliciu gastronomic ce îmbină suculența cărnii de porc cu dulceața și complexitatea cepei caramelizate. Această rețetă va transforma orice masă într-o ocazie memorabilă. Pregătirea ingredientelor: 15 minute Gătitul: 45 minute Timp total: 60 de minute Ingrediente: Cotlet de porc (1 kg): Ales pentru textura […]

Musaca de porc cu cheddar

Musaca de porc cu cheddar – O reinterpretare delicioasă a unui clasic. O variantă delicioasă și reconfortantă a tradiționalei rețete de musaca. Combinând suculența cărnii de porc cu cremozitatea brânzei cheddar, acest fel de mâncare aduce un nou nivel de savoare și textură la masa de prânz sau cină, fiind perfect pentru întreaga familie. Pregătirea […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.