Desert cu piersici si biscuiti

Printeaza

Desert cu piersici si biscuiti din: piersici, apa, zahar, lamaie, biscuiti.

Ingrediente:Desert cu piersici si biscuiti

  • 6 piersici bine coapte
  • 6 linguri cu apă
  • 6 linguri cu zahăr
  • 1 zahăr vanilinat
  • 1/2 lămâie
  • 6 biscuiţi populari

 

 

Mod de preparare:

Curăţaţi piersicile de coajă, desfaceţi-le în două şi lăsaţi-le deoparte. Faceţi un sirop din 6 linguri cu zahăr şi 6 linguri cu apă, lăsaţi să fiarbă 10 minute, puneţi piersicile în sirop pentru 2 minute, apoi împărţiţi-le în cupe.

Parfumaţi siropul cu vanilie şi coajă rasă de lămâie, adăugaţi zeama de la jumătate de lămâie şi mai fierbeţi 10 minute. Răciţi siropul, turnaţi-l peste piersici, ţineţi la rece.

Serviţi cu biscuiţi digestivi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.