Desert cu pişcoturi şi ciocolată

Printeaza

Desert cu pişcoturi şi ciocolată din: oua, galbenusuri, extract de vanilie, zahar tos, frisca, ciocolata cu menta, biscuiti cu ciocolata.

Ingrediente:Desert_cu_piscoturi_si_ciocolata

  • 3 oua
  • 2 galbenusuri
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • 220 g zahar tos
  • 500 ml frisca
  • 100 g ciocolata cu menta
  • 150 g biscuiti cu ciocolata

 

Mod de preparare:

Se pun într-un vas termorezistent ouăle, gălbenuşurile, vanilia şi zahărul şi se aşază la bain-marie. Se bat cu mixerul cca 8 min., până se obţine o cremă groasă, albă. Se ia vasul de pe plită şi se lasă să se răcească crema.

Se bate frişca şi se înglobează în cremă. In final se adaugă ciocolata şi biscuiţii, rupte bucăţi şi se aşază într-o formă de îngheţată. Se dă la congelator cca 6 ore.

Desert cu pişcoturi şi ciocolată

Desert_cu_piscoturi_si_ciocolata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.