Desert cu pişcoturi şi ciocolată
PrinteazaDesert cu pişcoturi şi ciocolată din: oua, galbenusuri, extract de vanilie, zahar tos, frisca, ciocolata cu menta, biscuiti cu ciocolata.
- 3 oua
- 2 galbenusuri
- 1 lingurita extract de vanilie
- 220 g zahar tos
- 500 ml frisca
- 100 g ciocolata cu menta
- 150 g biscuiti cu ciocolata
Mod de preparare:
Se pun într-un vas termorezistent ouăle, gălbenuşurile, vanilia şi zahărul şi se aşază la bain-marie. Se bat cu mixerul cca 8 min., până se obţine o cremă groasă, albă. Se ia vasul de pe plită şi se lasă să se răcească crema.
Se bate frişca şi se înglobează în cremă. In final se adaugă ciocolata şi biscuiţii, rupte bucăţi şi se aşază într-o formă de îngheţată. Se dă la congelator cca 6 ore.
Desert cu pişcoturi şi ciocolată
Pofta buna!