Desert cu zmeura si mascarpone

Printeaza

Desert cu zmeura si mascarpone din: zmeura, zahar, mascarpone, ciocolata, frisca, piscoturi.

Ingrediente:Desert cu zmeura si mascarpone

  • 200 g zmeură
  • 100 g zahăr
  • 250 g mascarpone
  • 150 g ciocolată albă
  • 200 g frişcă
  • 20 de piscoturi

 

Mod de preparare:

Se amestecă 200 g zmeură cu 50 g zahăr şi se pun pe foc 10 min., amestecând din când în când. Se mixează 250 g mascarpone cu 50 g zahăr pudră şi 150 g ciocolată albă topită, apoi se încorporează 200 g frişcă bătută.

In boluri sau pahare se repartizează 20 de pişcoturi rupte bucăţele şi înmuiate într-o cană de cafea. Straturile de pişcoturi alternează cu cremă de mascarpone şi sos de zmeură. Ultimul strat va fi de cremă.

Se decorează cu zmeură şi se dă la frigider câteva ore.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.