Desert de post: Negresa moale

Printeaza

Negresa moale din: faina, apa carbogazoasa, zahar, ulei, nuca, cacao, gem, praf de copt.

Ingrediente:Desert de post: Negresa moale

  • 400 g făină
  • 200 ml apă carbogazoasă
  • 100 g zahăr
  • 100 ml ulei
  • 50 g nucă măcinată
  • 50 g cacao + 20 g pentru pudrat
  • 1 lingură de gem (caise, vişine)
  • 1/2 plic de praf de copt

 

Mod de preparare:

Bate zahărul cu uleiul până se topeşte.

Toarnă apa carbogazoasă şi adaugă treptat făina cernută, praful de copt, nuca măcinată şi cacaua. Amestecă pentru omogenizare, apoi pune gemul preferat.

Toarnă compoziţia într-o tavă de chec şi dă-o la cuptor 30 de minute. Când se răcoreşte, pudrează negresa cu cacao.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.