Desert franţuzesc

Printeaza

Desert franţuzesc din: branza camembert, nuca, mere, unt, zahar, miere si rozmarin.

Ingrediente:Desert_frantuzesc

  • 2 cutii cu branza Camembert (250 g)
  • 150 g nuca
  • 2 mere
  • 1 cub de unt
  • 2 linguri cu zahar
  • 8 linguri cu miere
  • 1 fir de rozmarin (pentru decor)

 

 

Mod de preparare:

Curăţă merele, taie-le în cubuleţe şi căleşte-le în unt si zahăr maximum două minute.

Tapetează o tavă cu hârtie de copt. Aşază rondele de brânză Camembert.

Crestează-le şi pune cubuleţele de măr şi nuca tocată mai mare.

Bagă la cuptor, la foc mic, aproximativ zece minute. Cât este fierbinte, toarnă miere deasupra. Decorează cu rozmarin.

Desert franţuzesc

Desert_frantuzesc

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Banane Prăjite cu Unt și Zahăr – Un Desert Simplu și Savuros

retete

Cremă de Zahăr Ars – Rețeta Tradițională Pentru Desertul Tău Preferat

Cremă de Zahăr Ars – Rețeta Tradițională Pentru Desertul Tău Preferat din: lapte, oua, zahar, zahar vanilat, sare.   Ingrediente: 1 litru de lapte 8 ouă 200g zahăr 2 plicuri de zahăr vanilat Un praf de sare Pentru caramel: 150g zahăr 50ml apă   Mod de preparare: Într-o cratiță, topește zahărul pentru caramel până devine […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Incoming search terms:

  • deserturi frantuzesti

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.