Cremă de Zahăr Ars – Rețeta Tradițională Pentru Desertul Tău Preferat din: lapte, oua, zahar, zahar vanilat, sare. Ingrediente: 1 litru de lapte 8 ouă 200g zahăr 2 plicuri de zahăr vanilat Un praf de sare Pentru caramel: 150g zahăr 50ml apă Mod de preparare: Într-o cratiță, topește zahărul pentru caramel până devine […]
Desert franţuzesc
PrinteazaDesert franţuzesc din: branza camembert, nuca, mere, unt, zahar, miere si rozmarin.
- 2 cutii cu branza Camembert (250 g)
- 150 g nuca
- 2 mere
- 1 cub de unt
- 2 linguri cu zahar
- 8 linguri cu miere
- 1 fir de rozmarin (pentru decor)
Mod de preparare:
Curăţă merele, taie-le în cubuleţe şi căleşte-le în unt si zahăr maximum două minute.
Tapetează o tavă cu hârtie de copt. Aşază rondele de brânză Camembert.
Crestează-le şi pune cubuleţele de măr şi nuca tocată mai mare.
Bagă la cuptor, la foc mic, aproximativ zece minute. Cât este fierbinte, toarnă miere deasupra. Decorează cu rozmarin.
Desert franţuzesc
Pofta buna!
poate iti place si:
Banane Prăjite cu Unt și Zahăr – Un Desert Simplu și Savuros
Pofta buna!
Incoming search terms:
- deserturi frantuzesti
Vreau si eu