Desert cu frisca si fructe de padure

Printeaza

Desert cu frisca si fructe de padure din: chec, gem de coacaze, zmeura, afine, crema de afine, frisca si fulgi de migdale.

Ingrediente:Desert_cu_frisca_si_fructe_de_padure

  • 100 g chec gata preparat
  • 5-6 linguri gem de coacaze
  • 225 g zmeura congelata
  • 150 g afine congelate
  • 500ml crema de vanilie gata preparata
  • 600 ml frisca batuta
  • 2 linguri fulgi de migdale

 

Mod de preparare:

Taie checul in felii groase (cca 2 cm) si une-le cu gem. Intr-un vas de sticla de aprox. 2 litri asaza feliile de chec si 1⁄3 din fructele de padure, jumatate din crema de vanilie si jumatate din frisca batuta. Repeta, alternand straturi din fiecare ingredient, terminand cu frisca.

Presara cu fructele de padure ramase si fulgii de migdale si raceste pana in momentul servirii.

Desert cu frisca si fructe de padure

Desert_cu_frisca_si_fructe_de_padure

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Foarte bine arata desertul asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.