Desert cu frisca si fructe de padure
PrinteazaDesert cu frisca si fructe de padure din: chec, gem de coacaze, zmeura, afine, crema de afine, frisca si fulgi de migdale.
- 100 g chec gata preparat
- 5-6 linguri gem de coacaze
- 225 g zmeura congelata
- 150 g afine congelate
- 500ml crema de vanilie gata preparata
- 600 ml frisca batuta
- 2 linguri fulgi de migdale
Mod de preparare:
Taie checul in felii groase (cca 2 cm) si une-le cu gem. Intr-un vas de sticla de aprox. 2 litri asaza feliile de chec si 1⁄3 din fructele de padure, jumatate din crema de vanilie si jumatate din frisca batuta. Repeta, alternand straturi din fiecare ingredient, terminand cu frisca.
Presara cu fructele de padure ramase si fulgii de migdale si raceste pana in momentul servirii.
Desert cu frisca si fructe de padure
Pofta buna!
Foarte bine arata desertul asta