Desert cu frisca si rubarba

Printeaza

Desert cu frisca si rubarba din: rubarba, zahar, apa de trandafiri, smantana, zahar pudra, rahar, fistic.

Ingrediente: 

  • 250g de rubarbă, tocată
  • 25g de zahăr
  • câteva picături apă de trandafiri
  • 300ml de smântână pentru frişcă
  • 50g de zahăr pudră
  • 100ml de smântână pentru frişcă
  • 4 bucăţi de rahat turcesc cu trandafiri, tocat
  • 25g de fistic, prăjit şi zdrobit

Mod de preparare:

Desert cu frisca si rubarba: Incălzeşte rubarba încet într-o oală, împreună cu zahărul şi 2 linguri de apă, timp de 8-10 minute sau până când se înmoaie, dar îşi păstrează forma, ia-o de pe foc şi adaugă apă de trandafiri, după gust, apoi las-o să se răcească de tot.

Intr-un bol mare, bate smântână şi zahărul pudră pentru a face frişcă, apoi încorporează smântână pentru gătit.

In mai multe pahare de îngheţată sau într-un singur bol, alternează straturile de cremă şi cele de rubarbă. Decorează cu bucăţile de rahat turcesc şi fistic şi serveşte imediat.

 

Pofta buna!

 

 

Tiramisu cu Aromă de Ceai Verde Matcha

Rubarbă Coaptă cu Portocale și Anason Stelat

Rubarbă Coaptă cu Portocale și Anason Stelat din: rubarba, suc si coaja de portocala, zahar brun, anason stelat, vanilie. Cu o combinație îndrăzneață de arome, rubarba coaptă cu portocale și anason stelat este un desert simplu de realizat, care aduce un omagiu bogăției gusturilor primăverii. Această rețetă transformă rubarba, adesea considerată o legumă umilă, într-o […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.