Desert cu frisca si sos de caramel

Printeaza

Desert cu frisca si sos de caramel din: mar, frisca, inghetata de vanilie, sos de caramel.

Ingrediente:

  • 1 mar
  • 500 g frisca
  • 200 g inghetata de vanilie
  • sos de caramel

 

 

 

 

Mod de preparare:

Decojim mărul şi îl tăiem rondele. Punem rondelele într-o tavă şi le coacem 10 minute în cuptor, la foc moderat.

Pregătim 4 cupe, în care vom pune o bază de îngheţată şi adăugăm alternativ, straturi de frişcă şi sos de caramel.

 

Desert cu frisca si sos de caramel

Desert_cu_frisca_si_sos_de_caramel

Pofta buna!

 

 

 

Lichior de Mere

Lichior de Mere – Rețeta Aromată – este o băutură delicioasă și parfumată. Prepararea acestui lichior necesită puțină răbdare, dar rezultatul final merită efortul Ingrediente: 1 kg de mere coapte (de preferat mere dulci) 500 g zahăr 1 litru de vodcă sau alcool alimentar de 40-50% 1 baton de scorțișoară 3 cuișoare 1 vanilie (opțional) […]

Melci la Gratar cu Lamaie si Ierburi Aromatice

Melci la Gratar cu Lamaie si Ierburi Aromatice – o delicatesa rafinata si savuroasa, perfecta pentru cei care apreciaza bucataria gourmet. Melcii sunt cunoscuti pentru textura lor delicata si gustul fin, iar aceasta reteta ii pune in valoare printr-o combinatie de arome proaspete si tehnici de gatit simple. Fie ca sunteti un gurmand pasionat sau […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.