Desert de fructe exotice cu budinca si ciocolata
PrinteazaDesert de fructe exotice cu budinca si ciocolata din: ananas din compot sau proaspăt, mango, kiwi, rodie decojită, bobiţe pentru ornat, budincă de ciocolată din comerţ (gata preparată), fistic, ciocolată neagră.
- 200 g ananas din compot sau proaspăt (100 g pentru piure şi 100 g rondele pentru ornat)
- 200 g mango decojit (100 g pentru piure + 100 g cubuleţe pentru ornat)
- 200 g kiwi coapte bine (100 g pentru piure + 100 g rondele pentru ornat)
- 100 g rodie decojită (de mărime medie)
- bobiţe pentru ornat, budincă de ciocolată din comerţ (gata preparată)
- 75 g fistic
- 100 g ciocolată neagră
Mod de preparare:
Cu ajutorul mixerului, baţi fructele pentru piure împreună cu zahărul tos şi fisticul pisat în prealabil.
Separat, baţi cu mixerul frişca spumă. Piureul obţinut îl încorporezi cu frişca spumă şi le amesteci foarte bine.
Iei 4 cupe de desert, aşezi câte un strat de budincă de ciocolată, piureul de fructe şi frişca pentru ornat la mijloc, presărată cu bobiţe de rodii şi ciocolată neagră dată prin răzătoarea mare.
Pe margini, aranjezi fructele oprite pentru ornat (mango şi ananasul le presezi puţin în frişca).
Desert de fructe exotice cu budinca si ciocolata
Pofta buna!