Desert inghetat
PrinteazaDesert inghetat din: ciocolata neagra, ciocolata cu cafea, ciocolata alba, lapte, frisca, cacao, fructe.
- 200 g ciocolata neagra
- 180 g ciocolata cu cafea
- 180 g ciocolata alba
- 350 ml lapte
- 200 ml frisca lichida
pentru servit:
- cacao
- fructe
Mod de preparare:
Ciocolata neagră se amestecă în 150 ml frişcă lichidă şi 50 ml lapte şi se topeşte. Ciocolata cu cafea se amestecă în 100 ml lapte şi 50 ml frişcă lichidă şi se topeşte. Ciocolata albă se amestecă în 200 ml lapte şi se topeşte.
Se toarnă straturi după preferinţă, şi după fiecare strat, se pune cutia la congelator pen-tru 15 minute între fiecare adăugare a unui strat. Apoi, se lasă pentru 2 ore la congelat şi se serveşte cu fructe şi un strat subţire de cacao.
Desert inghetat
Pofta buna!