Desert cu îngheţată şi pişcoturi

Printeaza

O reteta de desert cu inghetata si piscoturi din: piscoturi, inghetata, capsune, lichior si frisca.

Ingrediente:Desert cu îngheţată şi pişcoturi

  • 200 g piscoturi pentru sampanie
  • 1 cutie (600 ml) inghetata din comert
  • 300 g capsune sau zmeura
  • 150 ml lichior sau coniac
  • 200 ml frisca lichida

 

Mod de preparare:

Speli fructele în strecurătoare, iar după ce s-au scurs, le cureţi de codiţe. Aşezi un strat de pişcoturi pe un platou şi le stropeşti cu lichior sau le repartizezi în farfurii, procedând la fel.

Acoperi pişcoturile cu îngheţata, apoi aşezi un alt strat de pişcoturi, pe care îl stropeşti cu lichiorul rămas. Folosind de preferinţă mixerul, baţi frişca lichidă, răcită în prealabil în frigider, timp de 3 ore.

O pui într-un şpriţ şi deco­rezi desertul. Aranjezi deasupra, cât mai estetic, fructele bine scurse.

Desert cu îngheţată şi pişcoturi

Desert cu îngheţată şi pişcoturi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.