Desert cu inghetata de zmeura si branzica de casa
PrinteazaDesert cu inghetata de zmeura si branzica de casa din: brânzică de casă, smântână, zahăr, zmeură congelată, pahare de plastic, beţişoare de îngheţată din lemn.
Ingrediente:
- 250 g brânzică de casă
- 150 g smântână
- 250 g zahăr
- 150 g zmeură congelată
- 4 pahare de plastic
- 4 beţişoare de îngheţată din lemn
Mod de preparare:
Se amestecă brânzica cu smântână şi cu 150g de zahăr. Se adaugă 50 g de zmeură şi se amestecă cu atenţie.
Se umple fiecare pahar din plastic cu 2/3 din compoziţie.
Se amestecă restul de zmeură cu 100 g de zahăr şi se pune în pahare, deasupra compoziţiei de brânză.
Se amestecă restul de compoziţie şi se dă prin sită. Se toarnă acest amestec în pahare, deasupra, apoi se înfige în centru câte un beţişor din lemn. Se pun cupele la frigider pentru 2 ore.
Se scot, se cufundă paharele în apă fierbinte şi se scoate îngheţata din cupe. Se serveşte imediat.
Desert cu inghetata de zmeura si branzica de casa
Pofta buna!