Desert la pahar

Printeaza

Desert la pahar din: mascarpone, miere, zmeura, fistic.

Ingrediente:Desert la pahar

  • blat sponge cu fistic sau pandişpan cu vanilie
  • 100 g mascarpone
  • 2 linguri miere
  • 100 g zmeură
  • fistic

 

Mod de preparare:

Mascarpone se mixează cu mierea.

Intr-un pahar se aşază straturi succcesive de blat spoge verde rupt bucăţele, cremă de mascarpone şi boabe de zmeură proaspătă şi se continuă până când se epuizează toate ingredientele.

Se decorează desertul cu fructe de pădure proaspete şi cu sâmburi de fistic decojiţi, apoi se dă câteva minute la frigider şi se serveşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.