Desert cu mure si biscuiti

Printeaza

Desert cu mure si biscuiti din: zahăr, amidon de porumb, mure, biscuiti.

Ingrediente:Desert cu mure si biscuiti

  • 1/4 ceaşcă de zahăr
  • 1 1/2 linguriţă de amidon de porumb
  • 320 g de mure
  • 8 biscuiţi

 

 

Mod de preparare:

Amestecă într-un vas de mări­me medie zahărul şi amidonul de porumb. Adaugă murele zdrobeşte câteva dintre ele.

Găteşte la foc mediu spre ridicat, amestecând ocazional, până când mixtura începe să fiarbă.

Aşază desertul în patru farfurii şi pune deasupra biscuiţii fărâmiţaţi.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.