Desert cu pere si nuci

Printeaza

Desert cu pere si nuci din: pere, nuci, miere, stafide, scortisoara.

Ingrediente:

  • 2 pere
  • miere
  • stafide
  • nuci
  • 1 praf de scortisoara

 

Mod de preparare:

Desert cu pere si nuci: Doua pere coapte, spalate şi taiate in patru, se servesc cate doua felii, peste care se adaugă o linguriţă de miere, câteva 5 stafide opărite, nuci hidratate şi zdrobite, un praf de scorţisoară.

Pe foc mic, într-un vas de inox cu baza groasă, se pun feliile de la două pere tari, o lingură de stafide opărite. Se pune capacul şi după 5 minute se amestecă puţin, dacă mai este nevoie se mai lasă pe foc.

Se servesc câte două felii, peste care se adaugă o linguriţă de miere, nuci hidratate şi zdrobit, un praf de scorţişoară.

 

Pofta buna!

 

 

Aripioare de pui in crusta de parmezan

Aripioare de pui in crusta de parmezan din: aripioare de pui, parmezan, patrunjel, oregano, paprika, sare, piper, unt.   Ingrediente: 1.8 kg aripioare de pui 160 gr parmezan 2 linguri patrunjel uscat 1 lingura oregano uscat 2 lingurite paprika 1 lingurita sare 1/2 lingurita piper 60 gr unt   Mod de preparare: Preincalziti cuptorul la […]

Smoothie de mango, cocos si lime cu chili

Smoothie de mango, cocos si lime cu chili din: mango, crema de cocos, suc de lime, gheata, chili. Un smoothie este o băutură obținută prin amestecarea ingredientelor într-un blender . Un smoothie are de obicei o bază lichidă, cum ar fi suc de fructe sau lapte , iaurt , înghețată sau brânză de vaci . […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.