Aripioare de pui in crusta de parmezan din: aripioare de pui, parmezan, patrunjel, oregano, paprika, sare, piper, unt. Ingrediente: 1.8 kg aripioare de pui 160 gr parmezan 2 linguri patrunjel uscat 1 lingura oregano uscat 2 lingurite paprika 1 lingurita sare 1/2 lingurita piper 60 gr unt Mod de preparare: Preincalziti cuptorul la […]
Desert cu pere si nuci
PrinteazaDesert cu pere si nuci din: pere, nuci, miere, stafide, scortisoara.
Ingrediente:
- 2 pere
- miere
- stafide
- nuci
- 1 praf de scortisoara
Mod de preparare:
Desert cu pere si nuci: Doua pere coapte, spalate şi taiate in patru, se servesc cate doua felii, peste care se adaugă o linguriţă de miere, câteva 5 stafide opărite, nuci hidratate şi zdrobite, un praf de scorţisoară.
Pe foc mic, într-un vas de inox cu baza groasă, se pun feliile de la două pere tari, o lingură de stafide opărite. Se pune capacul şi după 5 minute se amestecă puţin, dacă mai este nevoie se mai lasă pe foc.
Se servesc câte două felii, peste care se adaugă o linguriţă de miere, nuci hidratate şi zdrobit, un praf de scorţişoară.
Pofta buna!
Smoothie de mango, cocos si lime cu chili
Smoothie de mango, cocos si lime cu chili din: mango, crema de cocos, suc de lime, gheata, chili. Un smoothie este o băutură obținută prin amestecarea ingredientelor într-un blender . Un smoothie are de obicei o bază lichidă, cum ar fi suc de fructe sau lapte , iaurt , înghețată sau brânză de vaci . […]