Desert cu piersici coapte

Printeaza

Desert cu piersici coapte din: piersici, mascarpone, biscuiti, coacaze, unt, zahar pudra, miere si scortisoara.

Ingrediente:

  • 4 piersici
  • 200 g mascarpone
  • 30 g biscuiţi cu ovăz sau digestivi
  • 125 g coacăze
  • 15 g unt
  • 1 lingură cu zahăr pudră
  • 1 miere
  • 1/2 scorţişoară

 

Mod de preparare:

Incalzeste cuptorul. Spala piersicile si taie-le pe jumatate, apoi asaza-le pe o tava tapetata cu hartie de copt. Zdrobeste biscuitii si amesteca-i impreuna cu scortisoara macinata, mierea si untul. Umple jumatatile de piersici cu aceasta compozitie.

Presara deasupra bobite de coacaze si da la cuptor pentru 15 minute ori pana cand piersicile s-au inmuiat putin. Serveste piersicile coapte cu crema de mascarpone batut cu zahar.

Desert cu piersici coapte

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.