Desert cu piersici coapte
PrinteazaDesert cu piersici coapte din: piersici, mascarpone, biscuiti, coacaze, unt, zahar pudra, miere si scortisoara.
- 4 piersici
- 200 g mascarpone
- 30 g biscuiţi cu ovăz sau digestivi
- 125 g coacăze
- 15 g unt
- 1 lingură cu zahăr pudră
- 1 miere
- 1/2 scorţişoară
Mod de preparare:
Incalzeste cuptorul. Spala piersicile si taie-le pe jumatate, apoi asaza-le pe o tava tapetata cu hartie de copt. Zdrobeste biscuitii si amesteca-i impreuna cu scortisoara macinata, mierea si untul. Umple jumatatile de piersici cu aceasta compozitie.
Presara deasupra bobite de coacaze si da la cuptor pentru 15 minute ori pana cand piersicile s-au inmuiat putin. Serveste piersicile coapte cu crema de mascarpone batut cu zahar.
Desert cu piersici coapte
Pofta buna!