Desert cu piersici

Printeaza

Desert cu piersici din: piersici, frisca, ou, lapte, zahar.

Ingrediente:

  • 2 pahare piersici fără sâmburi, curăţate şi foarte bine coapte
  • 2 pahare frişcă bătută
  • 1 ou
  • 3 pahare lapte
  • zahăr după gust

 

Mod de preparare:

Desert cu piersici: Treci piersicile printr-o sită. In piureul de piersici adaugi frişca, oul bătut bine cu furculiţa sau cu mixerul, laptele şi zahărul.

Amesteci totul foarte bine şi pui la îngheţat, în frigider, într-un vas emailat. Serveşti în cupe sau cas­troane, cu un sos dulce şi cu prăjiturele.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Alimente Benefice pentru Tiroidă

Alimente Benefice pentru Tiroidă. Menținerea sănătății tiroidei depinde semnificativ de aportul adecvat de nutrienți esențiali. Pe lângă iod, seleniu și zinc, există și alte alimente și nutrienți care susțin funcționarea optimă a tiroidei. Această glandă produce hormoni tiroidieni, în principal tiroxina (T4) și triiodotironina (T3), care au un rol crucial în reglarea multor funcții vitale […]

Mici de Porc la Grătar

Mici de Porc la Grătar din: carne de porc, usturoi, bicarbonat de sodiu, paprika, cimbru, sare, piper, apa, ulei. Acest deliciu, perfect pentru orice grătar în aer liber sau ocazie specială, combină savoarea unică a cărnii de porc cu o selecție de condimente care îi conferă un gust deosebit. Urmând această rețetă, vei putea să […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.