Desert: pricomigdale

Printeaza

Desert: pricomigdale din: albusuri, nuca, zahar, esenta de migdale, sare, zahar vanilat.

Ingrediente:Desert: pricomigdale

  • 4 albuşuri
  • 250 g nucă
  • 250 g zahăr
  • esenţă de migdale
  • sare
  • zahăr vanilat

 

Mod de preparare:

Albuşurile se bat spumă tare cu zahărul, apoi se pun pe baie de aburi aproximativ 10 minute, până ce compoziţia devine sticloasă.

Se adaugă nucile măcinate, sarea, zahărul vanilat şi esenţa de migdale după gust. Compoziţia se toarnă într-un poş şi se formează bănuţi în tava tapetată.

Se coc 25-30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.